Tallinna Linnuklubi

Birdwatch 2013 linnuretked Harjumaal

Tallinna Linnuklubi korraldab oktoobri esimesel nädalavahetusel (5.-6. oktoobril) toimuvate linnuvaatluspäevade Birdwatch raames kaks linnuretke.

Pühapäeval, 6. oktoobril toimub linnuretk Lahemaa rahvuspargis Turbuneemel. Kohtumine kell 11.30 Turbuneeme bussipeatuses. Üritus on tasuta. Kaasa võtta oma binokkel ja võileib, selga ilmale kohane riietus. Lisainfo: 569 174 94 (Linda Metsaorg).

Teise Tallinna Linnuklubi linnuretke täpne toimumispäev (sõltuvalt ilmast, laupäev või pühapäev) selgub 3. oktoobril. Marsruut on tavapäraselt Laagri – Kersalu – Paldiski – Laoküla – Madise – Padise. Kogunemine Laagri Statoili tanklas kell 7.30. Retk kestab orienteeruvalt 7h. Osalejatel palume kaasa võtta oma binokkel ja võileib, selga ilmale kohane riietus. Retk toimub oma transpordiga. Selle puudumisel on võimalik huvilised koha peal autodesse mahutada. Üritus on tasuta. Selleks, et saada osalejate arvust täpset ülevaadet ja eri paigus elavaid huvilisi paremini autodesse mahutada, on vajalik eelregistreerimine! Oma osalemissoovist palume märku anda hiljemalt reedeks, 4. oktoobriks aadressil aarne@tallinna-linnuklubi.ee või telefonil 58002869.

Mis on sügisene rahvusvaheline Birdwatch, miks ja kuidas seda korraldatakse ning kuidas saad ka sina oma vaatlustega kaasa aidata, loe täpsemalt edasi Eesti Ornitoloogiaühingu kodulehelt.

Selle artikli kommenteerimine ei ole lubatud.